Προσοχή! Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να καταστήσει την περιήγηση όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και για να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της (περισσότερες πληροφορίες). Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα cookies μας.
OK

Τρόποι πληρωμής

Αντικαταβολή
Θα πληρώσετε τον courier κατά την παραλαβή της παραγγελιάς σας

Μετρητά κατά την παραλαβή από το κατάστημα ή με χρήση POS
Πληρώστε την παραγγελία σας ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ κατά την παραλαβή από το κατάστημα ή με χρήση Pos.

Αντικαταβολη κατα την παραλαβή από την ACS
Πληρώστε την παραγγελία σας ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ κατά την παραλαβή από το κατάστημα της ACS ή κατα τη παραλαβή στο χώρο σας από την ACS.

Πιστωτική Κάρτα
Με την επιλογή σας για πληρωμή με πιστωτική κάρτα θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα συναλλαγών της Τράπεζας Eurobank όπου και θα εκτελέσετε την πληρωμή σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν κοινοποιούνται και δεν αποθηκεύονται στο Qelectronics.gr. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα μεταφερθείτε ξανά στην ιστοσελίδα μας, όπου θα ενημερωθείτε για την συνέχεια της παραγγελίας σας. Την πρώτη φορά που θα εκτελέσετε συναλλαγή με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας μας, θα σας ζητηθεί αντίγραφο της ταυτότητας του ιδιοκτήτη της κάρτας καθώς και αντίγραφο της πιστωτικής σας κάρτας με σβησμένα τα τελευταία 4 ψηφία. Η διαδικασία αυτή έχει αποκλειστικό σκοπό την προστασία των πελατών μας και την ασφάλεια των συναλλασόμενων με την εταιρεία μας. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα εκτελεστεί αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία έγκρισης της πληρωμής από τον εκδότη της κάρτας σας. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει εως και 4 εργάσιμες ημέρες. Η παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται μόνο από τον ιδιοκτήτη της πιστωτικής κάρτας.